Rapid Wien, alergica la Red Bull

Tipico Bundesliga, Austria. Duminica, 05 martie 2017, capitala Austriei, Viena, a avut parte de un spectacol total – derby-ul dintre Rapid Wind si Red Bull Salzburg, castiga de catre oapseti cu scorul 0:1, jucat pe fabuloasa arena “Allianz Stadion”.

In urma cu trei ani, pe 26 aprilie 2014, Rapid Wien reusea ultima victorie, pe teren propriu, impotriva celor de Red Bull Salzburg, cu scorul de 2:1. Acesta victorie a fost realizata pe vechiul stadion al Rapidului, “Gerhard Hanappi”.

Trei ani mai tarziu Rapid Wien se afla intr-o situatie dezastroasa, cu doua egaluri si trei infrangeri in ultimile cinci meciuri. Cu toate acestea, duminica, pe “Allianz Stadion” au fost prezenti peste 23 de mii de vienezi incurajand, intr-un mod exceptional, Rapidul.

Cu toate acestea, Red Bull Salzburg a castigat cu 0:1, meciul fiind unul destul de animat. Rapid Wien a avut o tresarire de orgoliu, incercand sa fie echipa mai solida in atac, sa-si depaseasca conditia locului 5, dar acest lucru nu a ajutat la nimic.

Meciul a inceput tare, printr-o lovitura libera, in minutul 4, pentru Salzburg – dar Lazaro, decarul echipei, a ratat tinta, trimitand mingea in zid. Rapid Wien a ripostat printr-o lovitura de cap a lui Traustason in minutul 17. In partea a doua a meciului, min. 71, Max Hofmann il faulteaza pe Valon Berisha la 24 de metri de poarta. Berisha, purtatorul tricoului cu nr.14, reuseste sa execute cu succes lovita libera, trimitand balonul in poarta aparata de Tobias Knoflach – portarul celor de la Rapid Wiena.

 

Rapid Wien: Knoflach – Dibon, Sonnleitner (76. Kvilitaia), M. Hofmann – Pavelic, Auer, Schwab, Kuen (76. Schrammel) – Schaub, Traustason (38. Szanto) – Kvilitaia

Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Wisdom, Miranda, Ulmer – Schlager, Laimer, Samassekou, Lazaro (70. Oberlin) – V. Berisha – Hwang (82. Radosevic)

Stadion: Allianz-Stadion

Spectatori: 23.000

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *