Ponturile lui “Sumi”

Va salutam din nou la o noua editie din cadrul rubricii noastre saptamanale . Asa cum v-am obisnuit ,  in primul rand facem un bilant al saptamanii trecute incheiate  : 66% rata de castig  ( 4 din 6 meciuri iesite ) . Cele doua meciuri care ne-au stricat procentajul au fost Liverpool -Burnley H1 , Liverpool a castigat dar nu a facut-o la diferenta de 2 goluri si Astra -CS Craiova 2-4 goluri incheiat 0-0. Daca la meciul din Anglia am fost  aproape la cel din Liga 1 nu am avut nici o sansa . Mergand pe principiul ca doar cine nu joaca nu greseste , vrem ca in aceasta saptamana sa fim perfecti cu 6 ponturi care sa iasa fara nici in fel de emotii. Mentinem pragul de minim cota 1.5 si va propunem ca de obicei 6 “castane” din acest weekend :

  1. Werder Bremen -R.B Leipzig : GG ( ambele marcheaza ) cota 1.6 . Pronosticam un meci deschis tipic pentru Bundesliga in care ambele echipe vor marca cel putin o data .
  2. Milan -Genoa : PSF 1 (Milan castiga la pauza sau final ) cota 1.5 . Forma execrabila traversata de grifonul genovez  isi va spune cuvantul si in acest meci. Stim , nici Milan nu mai sunt ce au fost dar totusi ei macar mai au un obiectiv minim si anume calificarea in Europa League.
  3. Crystal Palace -Watford : 2-4 goluri ( in meci se vor inscrie intre doua  si patru goluri ) cota 1.56 . Mizam pe revenirea de forma a celor de la Palace doua victorii in ultimele 2 jocuri si pe faptul ca Watford este o echipa care primeste gol in aproape orice meci. Am merge pe scor corect 2-0  sau 2-1 in schimb  suntem moderati cu un 2-4 goluri in total.
  4. Tottenham -Southampton : GG ( ambele marcheaza ) cota 1.8 . Fotbal sampanie cu Manolo Gabbiadini si Dele Alli in prim plan.
  5. Sampdoria- Juventus : H 1 ( Juve nu castiga la diferenta de 2 goluri ) cota 1.53. Mizam pe faptul ca Juve au un avans confortabil in fata Romei ,au jucat in CL vin usor obositi  dar si pe cele 7 meciuri fara infrangere consecutive ale genovezilor.
  6. PSG-Lyon :  1 ( victorie simpla PSG ) cota 1.5 . Parizienii nu pot scapa ultimul obiectiv decent din acest an si anume castigarea campionatului. De aceea mizam pe o victorie categorica in fata unui Lyon care a jucat si joi in EL la Roma si pare ca nu are un lor capabil sa mentina un ritm ridicat in ambele competitii.

In incheiere va uram ca luni dimineata sa numarati banii ca si colega noastra din imaginea de mai jos .

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *