Ponturi lui “Sumi”

Dupa o saptamana de pauza datorata intreruperii campionatelor nationale pentru meciurile din preliminariile WC revenim in forta cu 6 ponturi pentru acest weekend.

Ca de obicei facem bilantul ultimei postari si din pacate avem ( din nou ) 66% procentul  de castig . Cele doua meciuri pierdute  sunt Werder Bremen -R.B Leipzig : GG ( ambele marcheaza )  scor 3-0 ,  nici acum nu intelegem cum Leipzig nu a inscris  si Crystal Palace -Watford : 2-4 goluri ( in meci se vor inscrie intre doua  si patru goluri ) incheiat cu scorul de 1-0 . Si in acest caz doar o nesansa teribila a facut sa dam “chix”. Daca nu ne credeti pe cuvant uitati-va la rezumatul partidei si o sa intelegeti ca ” norocul nu-l poti antrena”.  Dar nu ne plangem de mila ( foarte mult )  si incercam ca la acest sfarsit de saptamana sa dam lovitura de gratie agentiilor de pariuri si sa facem un 6 din 6 lin , fara emotii  astfel incat  Stucan sa ne suspecteze ca suntem mana in mana cu mafia pariurilor . Hai ce ne-am luat cu vorba si va plictisim deci sa trecem la fapte .  Cele sase norocoase  cu cote peste 1.5 din acest weekend sunt :

1.Sociedad -Leganes : PSF 1 ( Sociedad castiga la pauza sau final ) cota 1.51 . Bascii au pierdut derbyul cu Bilbao si cauta revenirea imediata , Leganes credem ca  nu ii pot incurca, intre cele 2 echipe  fiind vorba de o diferenta clara de calitate.

2.Sassuolo-Lazio : GG ( ambele marcheaza ) cota 1.62 . Doua echipe ofensive care vor oferi un meci spectaculos incheiat cu multe goluri. De mentionat ca Lazio isi va odihni mai mult ca sigur o serie de titulari pentru derbyul cu Roma de la mijlocul saptamanii viitoare.

3.CSMS Iasi -ACS Poli : 0-2 goluri ( in meci se marcheaza sub 2,5 goluri) cota 1.62 . Mizam pe rigoarea italiana a celor doi antrenori Neagoe si Popa si pronosticam un meci urat ( ca majoritatea celor din Liga 1 )  in care nu se vor inscrie goluri.

4. Pescara -AC Milan : 2 ( victorie Milan ) cota 1.53. Pescara este doar matematic in Serie A ,  echipa nu fiind una dintre cele mai slabe din campionat . Mergem pe victoria chinuita a diavolului milanez.

5. Luzern -Lugano :  GG&3+ ( ambele marcheaza si  in meci se inscriu mai mult de 2,5 goluri) cota 1.75 . Statistica ultimelor 5 intalniri “vorbeste clar ” : in ultimele  5 meciuri rezultatul a fost 2-1 sau 1-2 si o data 1-1. In consecinta cine suntem noi sa sfidam statistica ?

6. FCSB – Dinamo PSF 1 ( FCSB castiga la pauza sau final ) cota 1.81 . Ultima sansa la titlu a echipei din Bucuresti . Am vrut sa spunem ultima sansa pentru stelisti dar nu mai este cazul . Credem ca o vor fructifica , argumentul principal  fiind valoarea dintre cele doua loturi.

Va uram bafta maxima si nu uitati “banii sunt pe jos , e suficient sa te apleci ” !

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *