Ponturile lui “Sumi”

Da. Buna ziua. Incepem rubrica noastra saptamanala cu acelasi chef de fotbal pe care-l are Marius Sumudica dupa ultimele 2 rezultate din campionat.

De ce ? Pentru ca ultima oara ne-am apropiat de procentajul lui Dan Bara si am inregistrat un 50% ( 3 din 6)  rusinos ca jocul nationalei din a doua repriza cu Danemarca.  In fine , noi pretindem ca suntem profesionisti si vom analiza “la rece” adica cu o bere in mana cele 3 gherle :

Pescara-Milan 2 am zis noi  si a iesit in 1-1 . Am intrebat in stanga , am intrebat in dreapta , nimeni nu are nici o explicatie.

Sociedad-Leganes PSF 1 . Scor final 1-1 . Ghinion terbil, gazdele au dominat clar dar a fost ziua aia in care mingea nu a vrut sa intre in poarta 🙂

Luzern -Lugano :  GG&3+ ( ambele marcheaza si  in meci se inscriu mai mult de 2,5 goluri ) . Scor final 0-2 . Aici mirosim un blat elvetian  alta explicatie logica nu exista .

Trecem cu buretele peste saptamana trecuta si propunem cu zambetul pe buze , plini de incredere ,  sase ponturi pentru aceasta saptamana :

  1. Atalanta-Sassuolo H 2 ( Atalanta nu castiga la diferenta de 2 goluri). Cota : 1.64. Atalanta revelatia campionatului italian are un meci mai greu decat pare la prima vedere. Mizam pe dorinta de revansa a celor de la Sassuolo dupa o infringere injusta etapa trecuta cu Lazio.
  2. Tottenham -Watford DG1r1r2 ( Tottenham marcheaza in ambele reprize) Cota 1.88. Ca sa ramai cu sanse reale in lupta pentru campionat nu-ti permiti pasi gresiti cu Watford echipa care nu mai are nici in fel de obiectiv in acest campionat.  Pronosticam un festival de goluri pe White Hart Lane cu Tottenham in prim plan.
  3. Pisa -Cesena 1r1+ ( se inscrie minim un gol in prima repriza) Cota : 1.65.  Cota mai mult decat atragatoare pentru 1 gol marcat de oricare dintre cele doua echipe in prima repriza. Dupa feelingul nostru credem ca Pisa antrenata de celebrul Rino Gattuso va puncta pana in minutul 20.
  4. Sunderland-Manchester Utd. 2&DG2+( castiga United si marcheaza minim 2 goluri) Cota 1.52. Anticipam ca seceta de goluri a echipei din Manchester se va sfarsi odata cu acest meci. Ibracadabra conduce asaltul asupra unei echipe care este virtual retrogradata in Championship.
  5. Toulouse-Marseille GG ( ambele echipe marcheaza) Cota 1.75 . Meci de clasament, locul 10 infrunta locul 5 . Daca nu mai exista obiective clare suntem convinsi ca macar spectacol va exista. Goluri multe la o cota foarte buna.
  6. Stuttgart – Karlsruher 1 ( gazdele castiga) Cota 1.5 . Bataie extrem de apriga pentru promovare in Bundesliga iar Stuttgart joaca cu lanterna rosie. Nu credem ca vor rata sansa celor 3 puncte necesare ca aerul in lupta pentru obiectiv.

In incheiere va uram bafta maxima  ( in limbaj fotbalistic “bulan”)  pentru ca fara un dram de noroc nu exista sanse reale de reusita !

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Bravo domnul Sergiu!foarte bine exprimat!

  2. Sergiule, Sergiule du-ne la victorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *