Ponturile lui “Sumi”

Va salutam dupa o binemeritata pauza cauzata de Sarbatorile Pascale. Nu am oferit nici un fel de pont saptamana trecuta pentru ca suntem extrem de credinciosi si nu am vrut sa va ispitim in pacat 🙂 . Ok, am fost in vacanta si nu ne-am putut documenta dar….. ne trebuia o scuza acceptabila.

Facem bilantul ultimei editii si vedem ca din nou avem fatidicul 66%  procent de reusita. Am gresit doua meciuri dar avem explicatii solide :

Pisa -Cesena 1r1+ ( se inscrie minim un gol in prima repriza) Cota : 1.65. Am mizat pe Gatusso , pe duhul lui Mircea Lucescu pe orice putea duce la inscrierea unui gol pana la pauza . Degeaba…italienii tot italieni.

Toulouse-Marseille GG ( ambele echipe marcheaza) Cota 1.75 . Cand se termina 0-0 si tu pui ” ambele marcheaza “e cazul sa te apuci de altceva. Penibil , nu o mai lungim ca ne-am indrepta catre ridicol.

Astea fiind spuse va propunem sase meciuri pentru acest weekend  si  va recomandam sa le jucati pentru ca dupa sarbatori un ban in plus nu a facut rau nimanui.

1.Fiorentina -Inter x2 ( egal sau castiga Inter ) cota 1.5 . Cam ultima sansa a lui Inter la in loc de EL. Speram ca la Fiorentina sa joace Ianis Hagi astfel incat sa nu vem nici in fel de emotii.

2.Wolverhampton – Blackburn x2 ( egal sau castiga Blackburn) cota 1,61. In mod normal daca mai vrea sa emita vreo pretentie pentru ramanerea in Championship , Blackburn at trebui sa castige in fata relaxatilor Wolves. Luam sansa dubla ( x2) la o cota destul de buna.

3.Hamburger – Darmstadt 1&DG1 2+ ( victorie Hamburg si mimin 2 goluri marcate de gazde) cota 1.51 . In lupta pt. supravietuire Hamburg au un matchball cu cea mai slaba echipa din Bundesliga . Mizam pe o victorie clara a gazdelor  la o cota decenta .

4.Real Madrid – Barcelona x2 ( egal sau victorie Barcelona ) cota 1.72 . In acest meci vor decide ca de obicei arbitrii. Mizam pe catalani care par mult mai bine plasati in acest sezon pe aceasta problema. Si in plus o victorie a Barcelonei  nu ar face finalul campionatului mai atractiv ? Cam da….

5.Arsenal – Manchester City  1 ( castiga cupa Arsenal ) cota 2.73 . Super cota pentru cantecul de lebada al lui Wenger. Despartirile ( ? ) sunt mai frumoase atunci cand se produc dupa in trofeu castigat 🙂

6.Schalke – RB Leipzig GG ( ambele marcheaza) cota 1,65 . Doua echipe bune din Bundesliga care vor face spectacol total. Schalke vin obositi dupa meciul din EL dar asta nu inseamna ca vor ceda usor. Leipzig sunt cu obiectivul ( participare CL)  asigurat… deci sa fie show !

Bafta maxima !!!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *