Coalitia pentru o familie inexistenta

Familia definita de o coalitie a unor triste neatinse in vreun fel de barbati nu prea exista in Romania. Poporul asta are prostul obicei sa nu traiasca in viata reala, ci sa isi imagineze o situatie perfecta, unde totul e roz si castiga toata lumea la loterie. Nu, familia traditionala romaneasca nu este formata dintr-un barbat,  o femeie si copii (de preferat, cat mai multi). Ea este formata, dupa caz si apartenenta geografica, din: cateva femei care stau la coada sa puna mana pe ala mai instarit din sat (da, au fost turcii prin locurile astea mai demult), din 2 indivizi foarte violenti unul cu altul, dintr-un barbat care isi subjuga femeia la orice nivel posibil, care la randul ei face acelasi lucru cu copiii, din 2 indivizi care isi abuzeaza copiii, punandu-i la munci fizice epuizante, iar tatal, daca are noroc de o fiica, o initiaza in tainele vietii de adult din vreme, iar lista poate continua.

Ce referendum fac astia? Pentru ce? Sa definim familia in Constitutie? Si cu ce se schimba situatia familiilor defavorizate, dezbinate, monoparentale, a orfanilor, a mamelor abuzate in tinerete si condamnate la cresterea unui copil nedorit? Pai se schimba, ca toate aceste situatii nu mai reprezinta familii. Gata, familia devine un cuvant sfant, nu il mai murdarim cu astfel de realitati imposibil de ascuns si de negat.

Desigur, aceasta meschinarie este sprijinita si finantata de populistii aflati la putere, care mai fac rost de niste naivi cu frica lui Dumnezeu care sa ii voteze, pentru ca politicul si ortodoxismul se tin bine de mana.

Apropo, Adam si Eva au avut 3 baieti. 🙂

 

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *